Valikko

Tietoa Assessiosta

Ota meihin yhteyttä

Moderni toimija jo yli 60 vuotta

  • Perustajajäsen ETPG (European Test Publisher Group)
  • Arviointien tuottaja jo 28 kielellä
  • DNV GL sertifioituja arviointeja

Assession historia ulottuu vuoteen 1954, ensin nimellä Psykologiförlaget. Laadukkaiden työpsykologisten työvälineiden tuottamisen lisäksi toiminta laajennettiin koulutukseen ja konsultointipalveluihin, kun vuonna 1991 Hunter Mabon (Ph.D, Human Resource Management) osti yrityksen. Hunter Mabonia pidetään Ruotsissa rekrytoinnin valintaan liittyvän tieteellisen tutkimuksen isänä. Omistusvaihdon myötä fokus siirtyi henkilöstön, johdon ja liike-elämän väliseen yhteyteen. Vuonna 2000 yritys muutti nimensä Assessioksi.

Assessiosta tuli kansainvälinen yritys vuonna 2002, kun toiminta aloitettiin myös Norjassa. Seuraavana vuonna toimintaa laajennettiin Suomeen ja Tanskaan. Nykyään toimimme arviointiemme kautta 30 eri maassa. Erittäin kovatasoiset kumppanimme tulevat myöskin jo vuosien takaa, Hogan Assessment Systems (HAS) 90-luvulta ja Myers-Briggs Type Indicator -menetelmä (OPP) 2003 vuodelta. Assessiolla on yksinoikeus kouluttaa näihin menetelmiin Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa.

Tänä päivänä olemme vahva niin laadukkaiden arviointien kuin korkeatasoisten konsultointipalvelujen tarjoaja. Assessiolla panostetaan moderniin digitaalisen kehitykseen ja kandidaattikokemukseen. Asiantuntijuuden ja tieteellisesti luotettavien arviointien kautta autamme organisaatioita ja ihmisiä saamaan niin tulosta kuin kehittymään menestyksekkäästi. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan arviointeihimme ja palveluihimme!

Ota meihin yhteyttä

Miten voisimme auttaa?

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä. Autamme sinua mielellämme.

info@assessio.fi

+358 40 672 1905

Eteläesplanadi 24, Helsinki

Ota yhteyttä