Valikko

Johdon valinta

Ota meihin yhteyttä

Kuinka saada menestyvät ja inspiroivat johtajat?

Oli kyseessä niin ensimmäiseen asteen esimiehet kuin pörssiyhtiön hallituksen jäsenet, Assessiolla on olemassa täsmälleen oikeat arvioinnit löytämään teille oikeanlaiset johtajat.

Johtamistyyliä pystyy näkemään niin persoonaa luotaavan MAP:in, (vaihtoehtoisesti HPI:n) että työelämään varta vasten kehitetyn arvomaailmaa luotaavan MVPI:n avulla. Jokaisella johtamistehtävässä olevalla myös pitäisi olla riittävä integriteetti (MINT).

Järeä HDS kertoo, miten henkilö käyttäytyy paineen alla – erinomaisen tärkeä tieto. Vetäytyykö hän kuoreensa ja minimoi kommunikoinnin, räjähtääkö tunteitten voimasta vai onko hän vain näennäisesti enää mukana, mutta ei suorita luvattuja asioita.

Arvioinnit kertovat myös tietenkin henkilön vahvuudet ja hänen persoonansa toimivuuden tehtävään niin esimiehenä/-naisena, kollegana kuin alaisenakin. Lisäksi on hyvä tietää, kuinka hyvin henkilöltä luonnistuu strateginen ajattelu, osaako hän ottaa huomioon kaikki tekijät päätöksiä tehdessään ja varsinkin, jos tarkoitus on luoda uusia markkinoita, niin minkälaiset edellytykset hänellä on siihen (Matrigma + MAP/HPI).

Miten rekrytointi tapahtuu?

Assession opas onnistuneisiin johtajarekrytointeihin

Kuinka onnistut rekrytoimaan päälliköitä ja johtajia, jotka saavat yrityksesi menestymään?

Lataa opas tästä

Miten voisimme auttaa?

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä. Autamme sinua mielellämme.

info@assessio.fi

+358 40 672 1905

Eteläesplanadi 24, Helsinki

Ota yhteyttä