Valikko

Rekrytointi

Ota meihin yhteyttä

Asiantuntemuksella palvelut rekrytointiin

  • Nopea prosessi
  • Erinomainen valikoima arvioinneista
  • 1700 johtotason arviointia

Assessiolla on kansainvälisestikin tasokkaisiin työpsykologisiin arviointeihin sertifioidut rekrytointiasiantuntijat. Me pystymme etsimään sinulle oikeat työntekijät ja johtajat!

Haluamme löytää sellaiset osaajat, jotka tulevat suoriutumaan hyvin tehtävässä. Mielellään annamme kandidaatin mahdolliset kehitysalueetkin avuksi henkilökohtaiseen ammatilliseen kasvuun. Meillä on hallussa tieteelliset menetelmät ja asiantuntemus rekrytoinneista tämän tueksi. Me Assessiolla tunnemme rekrytointiin liittyvät vaatimukset -toimiala, tehtävätaso, menestystekijät ja lisäksi rekrytointiin liittyvän riskin kartoittamisen tärkeys.

Tunnistamme ne vaatimukset, kompetenssit ja käyttäytymisen, jotka auttavat sinua onnistumaan rekrytoinneissa tukien henkilöstö- ja liiketoimintastrategiaasi. Asiantuntemuksemme lisäksi rekrytointipalvelumme keskiössä on tasokas ja mittava arviointipatteristomme, joka ennustaa menestymistä ja suoriutumista parhaiten ja näin tukee päätöksentekoa. Meidän Ascend by Assessio -alusta tukee myös ripeätä rekrytointiprosessia ja on avoimuudessaan ja mobiililähtöisenä toteutuksena positiivinen kokemus myös kandidaateille.

Assession rekrytointipalvelujen kautta saat hankittua organisaatioosi työntekijöitä ja johtajia perustuen tietoon – tehokkaasti ja luotettavasti.

Rekrytointiin liittyvät palvelumme:

  • Rekrytointi
  • Henkilöarvioinnit / Soveltuvuusarvioinnit / Second Opinion
  • Arviointikeskukset

Työskentelemme sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Assessio toteuttaa pohjoismaiden laajuisesti vuosittain noin 1700 johtotason henkilöarviointia.

 

Miten rekrytointi tapahtuu?

Assession opas onnistuneisiin johtajarekrytointeihin

Kuinka onnistut rekrytoimaan päälliköitä ja johtajia, jotka saavat yrityksesi menestymään?

Lataa opas tästä

rekrytoinnin kulku

kaikki hakijat mukana

Alkuarvioinnit

Heti rekrytointiprosessin alussa hyödynnämme arvioitamme. Prosessi alkaa tehokkaasti ja luotettavasti.

rekrytoinnin kulku

70% hakijoista jäljellä

Karsinta

Karsintavaiheessa käymme läpi ansioluettelot ja hakemukset, vain relevantit kandidaatit pääsevät seuraaville askeleille. Tämä vaihe voidaan ottaa myös heti alkuun.

rekrytoinnin kulku

30-50% hakijoista jäljellä

Valinta-arvioinnit

Valinnassa hyödynnetään monipuolista tarjontaamme arvioinneista, saamme jopa syvällistä tietoa selkeistä riskeistä / kehitysalueista.

kourallinen hakijoita jäljellä

Haastattelut

Strukturoitu haastattelumalli varmistaa haastattelun laadun. Voimme ottaa mukaan myös business simulaatiot. Etsimme asiakkaalle menestyjät.

paras vaihtoehto on löytynyt!

Valinta

Ripeän ja laadukkaan prosessimme seurauksena esittelemme vain parhaimmat kandidaatit asiakkaalle – voisiko rekrytointi olla helpompaa?

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Miten voisimme auttaa?

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä. Autamme sinua mielellämme.

info@assessio.fi

+358 40 672 1905

Eteläesplanadi 24, Helsinki

Ota yhteyttä