Valikko

GDPR

7.5.2018


Kuinka Assessio käsittelee tietosuojaa (GDPR)

Assessio käsittelee henkilötietoja tietosuojasäädöksen (GDPR) mukaisesti.

  • Käytämme tietoja vain määrittämäämme tarkoitukseen (käyttötarkoitusrajaus).
  • Emme kerää emmekä tallenna tietoja, jotka eivät ole välttämättömiä määritetyn tarkoituksen kannalta (tietojen minimointi).
  • Ilmoitamme selvästi, miten henkilötietoja kerätään, tallennetaan ja käytetään, ja varmistamme, että rekisteröityjen henkilöiden oikeudet täyttyvät (avoimuus).
  • Varmistamme käsiteltävien tietojen jäljitettävyyden sekä sen, että vastaamme itse tai tietojenkäsittelijämme vastaavat käsittelystä (vastuuvelvollisuus).
  • Varmistamme, että henkilötiedot ovat saatavilla määrittämällämme tavalla (saatavuus).
  • Varmistamme, että henkilötietoja ei huolimattomuuden seurauksena tai tahallisesti poisteta tai muuteta (koskemattomuus).
  • Varmistamme, että henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti (luottamuksellisuus).

Assessio käsittelee suurta osaa henkilötiedoista sopimuspohjaisesti.

Lisäksi henkilötietojen käsittelyssämme painotetaan ennen kaikkea intressivertailua. Poikkeustapauksissa voidaan tarvita suostumus.

Ottamalla meihin yhteyttä hyväksyt sen, että käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin yhteydenottosi osalta.

Sinulla on oikeus peruuttaa milloin tahansa meille antamasi suostumus käsitellä henkilötietojasi.

Jos sinulla on kysyttävää tai jos haluat puuttua johonkin kohtaan tavassamme käsitellä henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@assessio.fi.

Voit myös milloin tahansa ottaa yhteyttä tietosuojavaltuutettuun, jos haluat vastustaa tapaa, jolla henkilötietojasi käsitellään. Tietosuojavaltuutetun sähköpostiosoite on tietosuoja@om.fi.

Piditkö artikkelista? Laita jakoon!

Miten voisimme auttaa?

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä. Autamme sinua mielellämme.

info@assessio.fi

+358 40 672 1905

Eteläesplanadi 24, Helsinki

Ota yhteyttä