Valikko

Arviointien käyttöönotto

Ota meihin yhteyttä

Näin saat Assession arvoinnit käyttöösi

Valitse kiinnostavat tuotteet

Assession arvioinnit kohdistuvat niin rekrytoinnin karsintaan kuin valintaan sekä henkilöstön kehittämiseen. Tarkemmat tiedot eri arvioinneista saat tästä.

Sertifiointikoulutus

Assession arviointien käyttö vaatii sertifiointikoulutuksen. Koulutuksessa käyttäjät saavat kaiken tarpeellisen ja teoreettisen tiedon arviointityökalusta, tulosten tulkinnasta ja palautteenannosta. Koulutuksen pituus on arvioinnista riippuen 0,5-3 päivää. Teemme koulutuksia sekä räätälöidysti että yleisinä koulutuspäivinä – mikäli arviointien sivuilla olevat koulutuspäivät eivät sovi sinulle, ole hyvä ja kysy meiltä toista koulutuspäivää.

Asiakkuus

Arviointien käyttö edellyttää voimassa olevaa Assession lisenssisopimusta. Lisenssiasiakkuus sisältää maksuttomia tai alennettuja asiantuntijatilaisuuksia, asiakaspalvelun ja päivitykset tuotteisiin. Lisenssiasiakkuus sisältää kaikki Assession arvioinnit, joten voit kouluttautua useampaan arviointiin samalla lisenssillä.

Käyttö

Lisenssiasiakkuus sisältää portaalin itsenäisen käytön. Hallinnoit arviointeja selainpohjaisessa portaalissa. Assessio opastaa portaalin käyttöön sekä tarjoaa tarvittaessa teknistä tukea.

Haluat apua tai syventää osaamistasi

Asiakaspalvelumme tukee sinua arviointien käytössä puhelimitse ja sähköpostitse. Halutessasi voit myös täydentää osaamistasi erilaisilla syventävillä koulutuksilla, tarkemmat tiedot koulutuksista tästä.

Haluatko kuulla lisää?

Lähetä viesti tai soita meille

Miten voisimme auttaa?

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä. Autamme sinua mielellämme.

info@assessio.fi

+358 40 672 1905

Eteläesplanadi 24, Helsinki

Ota yhteyttä