Valikko

Adaptiivinen Matrigma

11.10.2017


Adaptiivinen Matrigma on korkealaatuinen psykometrinen arviointi kognitiivisen kyvyn mittaamiseen. Adaptiivinen Matrigma käyttää kehittyneitä algoritmeja ja ns. “Item Response Theory” -tekniikkaa, joka antaa sinulle mahdollisuuden tutustua yksilön henkiseen kapasiteettiin erittäin tarkasti vain 12 minuutissa. Adaptiivisessa Matrigmassa oleva jokainen uusi ratkaistava kohta valitaan edellisen tulosten perusteella, dynaamisesti. Tämä edellyttää kehittyneitä malleja ja laskelmia ja päivitämme nyt tuotetta vielä parempaan tarkkuuteen muuttamalla algoritmien parametreja.

  •  Mahdollisuus suorittaa 27 kielellä
  • Automaattinen kevyt palaute mahdollista välittömästi ehdokkaille suorittamisen jälkeen
  • Mobiiliversio uudelle ja paremmalle käyttökokemukselle

Adaptiivinen Matrigma on ainutlaatuinen rekrytoinnissa ja valinnassa, se kykenee tunnistamaan arvioitavan maksimaalisen suorituskyvyn erittäin tarkasti hyvin lyhyessä ajassa.

Klassinen Matrigma on ilman muuta edelleen olemassa omana tuotteenaan. Klassinen ja Adaptiivinen Matrigma ovat erilaisia käyttötarkoituksiltaan ja on hyvä huomioida, että Adaptiivisessa Matrigmassa on kyse huomattavan aikapaineistetusta tilanteesta, jossa looginen päättelykyky mitataan.

Matrigma soveltuu itsenäisenä arviointina tai sitä voidaan käyttää hyvin yhteen muiden persoonallisuusarviointien kanssa. Kykyarviointi antaa tietoa mm. siitä, minkälaiset valmiudet henkilöllä on itsenäiseen, vaativampaan työhön, priorisointitaitoihin ja uuden työn oppimisnopeuteen.

Piditkö artikkelista? Laita jakoon!

Miten voisimme auttaa?

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä. Autamme sinua mielellämme.

info@assessio.fi

+358 40 672 1905

Eteläesplanadi 24, Helsinki

Ota yhteyttä